ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ - ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟ - ΑΓΓΕΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ανοικτό έως 21:00
(0)

Αγγειοχειρούργοι

Λεωφόρος Κηφισίας 18, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, Αθήνα [Δήμος], Αττική, 11526

 6944542664 / 2107474184

  https://www.kirsi.gr/

Αθήνα [Δήμος]

Δες στον Χάρτη

Περιγραφή

Ο αγγειοχειρουργός Δρ. Γ. Ελευθερίου αποφοίτησε από την ιατρική σχολή Αθηνών. Απέκτησε την ειδικότητα της αγγειοχειρουργικής το 2001. Το 2000 ανακηρύχθηκε ΔΙΔΑΚΤΟΡ της Ιατρικής Σχολής Αθηνών με ΑΡΙΣΤΑ. Μετεκπαιδεύτηκε σε αγγειοχειρουργικά κέντρα του εξωτερικού. Εργάζεται ως Διευθυντής στο Νοσ. ?Metropolitan?. Ιδιαίτερα κλινικά του ενδιαφέροντα αποτελούν: Η θεραπεία κιρσών και ευρυαγγειών με Laser. Η αντιμετώπιση στενώσεων καρωτίδων Η ενδαγγειακή και ανοικτή αντιμετώπιση ανευρυσμάτων κοιλιακής αορτής. Η αντιμετώπιση ισχαιμίας των κάτω άκρων Η αντιμετώπιση φλεβικών θρομβώσεων και φλεβικών ελκών.

Ημέρες & Ώρες Εξυπηρέτησης

Δευτέρα: 18:00 - 21:00
Τρίτη: 18:00 - 21:00
Τετάρτη: 18:00 - 21:00
Πέμπτη: 18:00 - 21:00

Κλείσε Ραντεβού

Δες τις υπηρεσίες και τον τιμοκατάλογο της συγκεκριμένης καταχώρησης. Οι παρακάτω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Ριζική και ανώδυνη θεραπεία των κιρσών από τον αγγειοχειρουργό Γ. Ελευθερίου με Laser Η σύγχρονη πλέον αντιμετώπιση των κιρσών γίνεται με τις νέες ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους όπως είναι η ενδοαυλική θεραπεία με τη χρήση Laser, τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων και τη χρήση σκληρυντικών ουσιών με την βοήθεια υπερήχων. Κατά την θεραπεία των κιρσών με Laser γίνεται, υπό τοπική αναισθησία, παρακέντηση της πάσχουσας φλέβας ώστε να εισαχθεί εντός αυτής ο καθετήρας Laser. Στη συνέχεια η οπτική ίνα προωθείται με την βοήθεια υπερήχων 2 εκατοστά από την σαφηνομηριαία συμβολή και στη συνέχεια ακολουθεί, εντελώς ανώδυνα και χωρίς γενική αναισθησία, η εξάχνωση της πάσχουσας φλέβας. Σε περίπτωση που υπάρχουν κιρσοί κάτωθεν του γόνατος γίνεται εκτομή αυτών με μικροτομές υπό τοπική αναισθησία. Η όλη διαδικασία διαρκεί 45 λεπτά. Η μέθοδος είναι ανώδυνη, επιτρέπει την άμεση κινητοποίηση του ασθενούς, χωρίς μετεγχειρητικό άλγος και την έναρξη της εργασίας του εντός 3 ημερών. Μετά την εκτέλεση της θεραπείας είναι απαραίτητη η χρήση ελαστικών καλτσών για 1 εβδομάδα. Οι ασθενείς κινητοποιούνται άμεσα. Μετά από 72 ώρες πρέπει να εκτελείται επανέλεγχος με τη χρήση U/S Triplex. Στη συνέχεια είναι απαραίτητη η επανεξέταση στους 3, 6 και 12 μήνες.

Κλινική εξέταση, Τρίπλεξ αγγείων, συνταγογράφηση, εκτίμηση εξετάσεων, προγραματισμός και ενημέρωση για πιθανό χειρουργείο

Σκληροθεραπεία με αφρό, εξέταση με Τρίπλεξ

Θέλεις συγκεκριμένη υπηρεσία;

Πάρε προσωπική προσφορά από τον επαγγελματία χωρίς καμία δέσμευση.

Πάρε προσφορά