Εικόνα - Εόνια Κλινική Δέρματος και Υγείας - 11888giaola

Εόνια Κλινική Δέρματος και Υγείας

Ανοικτό έως 21:00
(0)

Κέντρα Αισθητικής και Αδυνατίσματος

Ερμού 10, Αθήνα [Δήμος], Αττική, 10563

  2103232000

  2103232001

  http://www.eonia.gr

Αθήνα [Δήμος]

Δες στο Χάρτη

Περιγραφή

Η αναζήτηση της εόνιας νεότητας. Η διεκδίκηση της αιώνιας ομορφιάς. Η ιατρική ομάδα της κλινικής δέρματος και υγείας Εόνια συνδυάζει επιτυχώς τη συμβατική αισθητική ιατρική με την πλαστική χειρουργική και τις ενέσιμες θεραπείες για να χαρίσει στον καθένα την εικόνα που ονειρεύεται.

Ημέρες & Ώρες Εξυπηρέτησης

Δευτέρα: 10:00 - 21:00
Τρίτη: 10:00 - 21:00
Τετάρτη: 10:00 - 21:00
Πέμπτη: 10:00 - 21:00
Παρασκευή: 10:00 - 21:00
Σάββατο: 10:00 - 21:00

Κλείσε Ραντεβού

Δες τις υπηρεσίες και τον τιμοκατάλογο της συγκεκριμένης καταχώρησης. Οι παρακάτω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα αντιμετωπίζεται πλέον ριζικά. Το διοδικό Laser που εφαρμόζεται κατά αποκλειστικότητα από τον Eonia, ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος και προσφέρει οριστική εξάλειψη της τριχοφυΐας σε πρόσωπο, πλάτη, πόδια, χέρια, βραχίονες, στήθος και "μπικίνι". Μπορεί να εφαρμοστεί δηλαδή σε όλες τις περιοχές του δέρματος και επίσης να προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις ακόμα και σε δερματοπάθειες (θυλακίτιδα). Ψυχρός αέρας εφαρμόζεται με το Laser για μεγαλύτερη άνεση. Ο συνολικός αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την ηλικία, το φύλο αλλά και την ύπαρξη ορμονικών διαταραχών. Τα αποτελέσματα είναι εμφανή από την δεύτερη κιόλας εφαρμογή, αντίθετα με τους περισσότερους τύπους laser. Το διοδικό Laser συνδυάζει την αποτελεσματικότητα με την ταχύτητα και σέβεται την επιδερμίδα. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και εγγυημένα, καθώς η μέθοδος είναι απόλυτα ασφαλής. Πείτε αντίο στην ενοχλητική και αντιαισθητική τριχοφυΐα και αποκτήστε το βελούδινο δέρμα που πάντοτε ονειρευόσασταν. Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού με τους ειδικούς μας.

Λείανση των ρυτίδων, βαθιά ενυδάτωση, και επαναφορά της σφριγηλοτητας του προσώπου σας υπόσχεται η κορυφαία μη επεμβατική μεσοθεραπεία Paccini που προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, όμοια με γνωστών ενέσιμων θεραπειών. Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου Paccini είναι η τελευταία λέξη της ιατρικής αισθητικής. Η θεραπεία δρα με ενδοδερμική διείσδυση με μικροβελόνες που πετυχαίνει την θεαματική αναδόμηση και σύσφιξη του δέρματος μέχρι τη διάφανη στοιβάδα δηλαδή πιο κάτω και από τη στοιβάδα με τους ινοβλάστες. Οι μικροβελόνες που χρησιμοποιούνται διεγείρουν την μικροκυκλοφορία και έτσι τα ζωντανά κύτταρα και τα αιμοφόρα αγγεάι δεν φθείρονται αλλά ανανεώνονται. Παράλληλα, γίνεται διοχέτευση ουσιών μικρής μοριακής σύνθεσης στη διάφανη στοιβάδα αλλά και ουσίες μεγάλης μοριακής σύνθεσης στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Το δέρμα αναδομείται με τον πλέον ευχάριστο και υγιή τρόπο, οι ουλές και οι ανοιχτοί πόροι μειώνονται, οι ρυτίδες και οι λεκέδες μειώνονται και το πιο σημαντικό είναι ότι σταματάει η πρόωρη φωτογήρανση. Τι προσφέρει: Αναδόμηση και επαναφορά της υγείας του δέρματος Αύξηση του επιπέδου ενυδάτωσης του δέρματος Μείωση των ουλών και των ανοιχτών πόρων Μείωση των ρυτίδων και των λεκέδων Μείωση της πρόωρης φωτογήρανσης.

Το Body Jet Eco αφαιρεί το λίπος αναίμακτα, χωρίς να τραυματίζει τους ιστούς και χωρίς να απαιτείται νοσηλεία. Η άκρως αποτελεσματική, μη χειρουργική επέμβαση αφαιρεί τον πλεονάζοντα ή μη λιπώδη ιστό από συγκεκριμένες περιοχές του σώματος για να βελτιώσει τη μορφολογία τους. Η λιπομεταφορά πραγματοποιείται άμεσα στο σημείο που επιθυμείτε, στην κοιλιά, στην επιφάνεια των μηρών, στο θώρακα, στο σαγόνι, στους βραχίονες κα. Ενδείκνυται για τη θεραπεία της γυναικομαστίας με ή χωρίς υποδόρια μαστεκτομή. Η μέθοδος έχει μηδενικές παρενέργειες, είναι γρήγορη και αποτελεσματική. Νερό που εγχύεται υπό πίεση πριν την λιποαναρρόφηση συμβάλει στην ακριβή και απαλή αφαίρεση μικρών όγκων λίπους στα στοχευμένα σημεία. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε μικρότερη πιθανότητα τραυματισμού σε σχέση με την κλασική λιποαναρρόφηση, το δέρμα σμιλεύεται και οι ασυμμετρίες γίνονται παρελθόν. Η μέθοδος απευθύνεται σε υγιείς άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να απαλλαγούν από μικρές ποσότητες τοπικού πάχους, να διορθώσουν δυσαναλογίες και ασυμμετρίες και να έχουν άμεσα ορατά αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε το έμπειρο ιατρικό προσωπικό των Figura και αποκτήστε το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν. Η σμίλευση γίνεται εύκολη υπόθεση με τεχνολογία Body Jet Eco.

Θέλεις συγκεκριμένη υπηρεσία;

Πάρε προσωπική προσφορά από τον επαγγελματία χωρίς καμία δέσμευση.

Πάρε προσφορά