Δεν υπάρχει ενεργή σύνδεση internet!
Παρακαλούμε ελέγξτε την σύνδεσή σας.

Προσωποποιημένες προτάσεις

Άνοιγμα σε PDF αρχείο

Εκτύπωση

ΠΡΙΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΤΕ

Για εμάς στον Όμιλο ΟΤΕ, η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί βασική μας προτεραιότητα και η υπηρεσία 11888 giaola (εφεξής η Υπηρεσία) δεν αποτελεί εξαίρεση.

Για να απολαμβάνετε ακόμα καλύτερες υπηρεσίες, προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και προσφορές προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες, παρακαλούμε ενημερωθείτε για τις δυνατότητες δημιουργίας του ατομικού σας προφίλ, με παράλληλη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Για ποιόν λόγο επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Δημιουργώντας το δικό σας προσωπικό προφίλ συμβάλλετε στο να λαμβάνετε από εμάς προσωποποιημένες προσφορές, προτάσεις και λύσεις, μέσω της Υπηρεσίας, που ανταποκρίνονται καλύτερα στις δικές σας προτιμήσεις και ανάγκες.

Επιπλέον, η εξυπηρέτησή σας και η ικανοποίηση των τυχόν αιτημάτων ή ερωτήσεων που σχετίζονται με την Υπηρεσία θα πραγματοποιείται σε προσωπικό επίπεδο. Επιπλέον, θα συμμετέχετε σε έρευνες αγοράς για να διαπιστώσουμε τον βαθμό ικανοποίησής σας από τις υπηρεσίες μας με σκοπό να αναλύσουμε την καταναλωτική σας συμπεριφορά.

Με ποιους τρόπους επικοινωνούμε μαζί σας;

Μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email ή/και sms ή και τηλεφωνικώς στα στοιχεία που εσείς μας δηλώνετε στην ιστοσελίδα μας σε περίπτωση που έχετε εγγραφεί στην Υπηρεσία.

Επίσης, μπορεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω της ιστοσελίδας www.11888.gr ή /και μέσω των mobile applications του 11888 giaola που χρησιμοποιείτε (π.χ. μέσω push notifications).

Δεδομένα που επεξεργαζόμαστε.

Οι κατηγορίες των δεδομένων που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε με τη συναίνεσή σας για τους προαναφερόμενους σκοπούς περιλαμβάνουν τα εξής:

α) Δεδομένα που προκύπτουν από την χρήση των υπηρεσιών 11888 giaola, όπως:

Εάν είστε Επαγγελματίας: τα Στοιχεία του Λογαριασμού σας (Όνομα, Επώνυμο, E-mail, Τηλέφωνο -κινητό) Πληροφορίες που αφορούν την επιχείρησή σας ( Επωνυμία, Επάγγελμα, Α.Φ.Μ, ΔΟΥ, Οδός, Τηλέφωνο - σταθερό) Στοιχεία προβολής της Επιχείρησής και επικοινωνίας με τον νόμιμο εκπρόσωπό της ή αρμόδιο πρόσωπο επικοινωνίας, Διεύθυνση, Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό), Τηλέφωνο επικοινωνίας (σταθερό), E-mail.

Εάν είστε Εγγεγραμμένος Χρήστης του 11888 giaola.gr: τα Στοιχεία του Λογαριασμού σας (Όνομα, Επώνυμο, E-mail, Τηλέφωνο –κινητό, διεύθυνση, όροφος) Δεδομένα που εσείς μας παρέχετε, προκειμένου να κλείσετε ραντεβού ή να παραγγείλετε προϊόντα από Επαγγελματία που προβάλλεται μέσω του 11888 giaola, καθώς και πληροφορίες από τις οποίες μπορούμε να εξάγουμε συμπεράσματα αναφορικά με τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις όπως είδος ραντεβού/υπηρεσίας, ημερομηνία ραντεβού ή παραγγελίας, συχνότητα παραγγελιών/κλεισίματος ραντεβού, προτιμήσεις καταστημάτων/επαγγελματιών, είδος κουζίνας στο φαγητό, διεύθυνση αποστολής των παραγγελιών ή παροχής των Υπηρεσιών που πραγματοποιούνται μέσω της Υπηρεσίας, κόστος παραγγελιών/ προσφερόμενων υπηρεσιών.

β) Τυχόν πρόσθετα στοιχεία και πληροφορίες από την επικοινωνία σας με την Εξυπηρέτηση Πελατών του 11888 giaola, που πραγματοποιήθηκε είτε τηλεφωνικά είτε με άλλους τρόπους (π.χ. email, επιστολή, videoconference, chat)

γ) Πληροφορίες που αποκτούμε από τη χρήση cookies ή παρόμοιων τεχνολογιών κατά την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας.

δ) Πληροφορίες που μας δίνετε εσείς μέσα από online έρευνες, που ενδεχομένως πραγματοποιήσουμε με σκοπό την βελτίωση της Υπηρεσίας.Σε περίπτωση που είστε συνδρομητής ή χρήστης άλλων υπηρεσιών του Ομίλου ΟΤΕ (π.χ. συνδρομητής σταθερής ή κινητής τηλεφωνίας), και εφόσον μας έχετε δώσει τη συναίνεσή σας για τη δημιουργία ατομικού προφίλ για τις υπηρεσίες αυτές, ενδέχεται να συνδυάσουμε τις πληροφορίες που προκύπτουν από τις διάφορες υπηρεσίες, ούτως ώστε για να εμπλουτίσουμε το προφίλ σας αποκτώντας μια καλύτερη εικόνα της καταναλωτικής σας συμπεριφοράς.

Φροντίζουμε για την ασφάλειά των δεδομένων σας!

Η ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων και η τήρηση του απόρρητου των επικοινωνιών είναι εξαιρετικά σημαντικές για εμάς.

Λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα, οργανωτικά και τεχνικά, που εξασφαλίζουν ότι τα δεδομένα που συλλέγουμε, στο πλαίσιο της παρούσας δήλωσης, υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με τη νομοθεσία για την προστασία και τη διατήρησή τους.

Ο ΟΤΕ λαμβάνει κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια των δεδομένων και την προστασία τους από τυχαία ή αθέμιτη καταστροφή, τυχαία απώλεια, αλλοίωση, απαγορευμένη διάδοση ή πρόσβαση και κάθε άλλη μορφή αθέμιτης επεξεργασίας.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το θέμα αυτό μπορείτε να δείτε στη Γενική Ενημέρωση αναφορικά με την Προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων (General Data Privacy Notice), η οποία είναι διαθέσιμη στο link www.cosmote.gr/dataprivacypolicy.

Η διαχείριση του προφίλ σας είναι στα χέρια σας.

Αξιοποιώντας τα κανάλια επικοινωνίας που σας προσφέρουμε, θα απαντήσετε σε κάθε σας ερώτημα ή απορία σχετικά με τα δικαιώματά σας βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Στο πλαίσιο του νέου Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων [υπ’ αριθμ. 2016/679 Κανονισμός (ΕΕ) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου] μπορείτε να ασκήσετε τα εξής δικαιώματα:

Σας ενημερώνουμε επιπλέον, ότι ο ΟΤΕ έχει ορίσει Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Data Privacy Officer- DPO) με βάση τις διατάξεις της ισχύουσας νομοθεσίας.

Πιο συγκεκριμένα, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας:

Αν είστε φυσικό πρόσωπο μπορείτε να ανακαλέσετε όποια στιγμή επιθυμείτε τη συναίνεσή σας (χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα) μέσα από το προφίλ σας στο www.11888.gr ή την εφαρμογή 11888 giaola.και επιλέγοντας το πεδίο ‘’ Δεν θέλω να λαμβάνω προσωποποιημένες προτάσεις ’’

Αν είστε νομικό πρόσωπο μπορείτε να ανακαλέσετε οποτεδήποτε τη συναίνεσή σας (χωρίς αναδρομικό αποτέλεσμα) μέσα από το προφίλ σας στο www.11888.gr ή την εφαρμογή 11888 giaola. και επιλέγοντας το πεδίο ‘’ Δεν θέλω να λαμβάνω προσωποποιημένες προτάσεις ’’

Φυσικά, διατηρείτε το δικαίωμα υποβολής έγγραφης καταγγελίας στην αρμόδια εποπτική αρχή, την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (Λ. Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, +30 210 6475600, email επικοινωνίας contact@dpa.gr).