LE MASSAGE Παγκράτι

LE MASSAGE Παγκράτι

Ανοικτό έως 21:00
(3)

Μασάζ

Υμηττού 225, ΠΑΓΚΡΑΤΙ, Αθήνα [Δήμος], Αττική, 11632

  2107522812

  http://www.lemassage.gr

Αθήνα [Δήμος], Βύρωνας

Δες στο Χάρτη

Περιγραφή

Το Le Massage λειτουργεί από το 2009 και έχει την έδρα του στο Δήμο Ελληνικού & Αργυρούπολης ενώ μέχρι σήμερα έχουν δημιουργηθεί άλλα 16 κέντρα Le Massage στην Αττική σε Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Περιστέρι, Αιγάλεω, Κορυδαλλό, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Χολαργό, Γαλάτσι, Παγκράτι, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Νέα Ιωνία, Καλλιθέα και Μελίσσια. Είμαστε σε θέση να ακούσουμε κάθε σας ανάγκη. Παρέχουμε υπηρεσίες με απόλυτο επαγγελματισμό και στις καλύτερες διαθέσιμες τιμές της αγοράς. Φροντίζουμε για τη συνεχή κατάρτιση και ενημέρωση πάνω στο αντικείμενο μέσω της συνεχούς παρακολούθησης σεμιναρίων αλλά και της διαρκούς ενημέρωσης.

Ημέρες & Ώρες Εξυπηρέτησης

Δευτέρα: 12:00 - 21:00
Τρίτη: 12:00 - 21:00
Τετάρτη: 12:00 - 21:00
Πέμπτη: 12:00 - 21:00
Παρασκευή: 12:00 - 21:00
Σάββατο: 10:00 - 18:00

Κλείσε Ραντεβού

Δες τις υπηρεσίες και τον τιμοκατάλογο της συγκεκριμένης καταχώρησης. Οι παρακάτω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Απολαύστε με το σύντροφο/το φίλο σας χαλαρωτικό μασάζ 45′ σε όλο το σώμα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευεργετικό για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα από ένα χαλαρωτικό μασάζ. Αυτό το είδος του μασάζ είναι το πιο διαδεδομένο παγκοσμίως διότι οι τεχνικές του είναι απαλές, διεγείρουν το νευρικό και μυϊκό σύστημα καταπολεμώντας τον πόνο και το άγχος. Είναι ικανό να επιφέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη και αν η εφαρμογή του γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα τα αποτελέσματα είναι απείρως μεγαλύτερα και ο οργανισμός λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Χαλαρωτικό μασάζ 45′ σε όλο το σώμα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευεργετικό για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα από ένα χαλαρωτικό μασάζ. Αυτό το είδος του μασάζ είναι το πιο διαδεδομένο παγκοσμίως διότι οι τεχνικές του είναι απαλές, διεγείρουν το νευρικό και μυϊκό σύστημα καταπολεμώντας τον πόνο και το άγχος. Είναι ικανό να επιφέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη και αν η εφαρμογή του γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα τα αποτελέσματα είναι απείρως μεγαλύτερα και ο οργανισμός λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Απολαύστε τοπικό χαλαρωτικό μασάζ διάρκειας 30 λεπτών τοπικά. Επιλέξτε ανάμεσα σε μασάζ κεφαλής, πλάτης, χεριών , ποδιών ή προσώπου. Αποβάλλει το στρες, ανακουφίζει από τις καθημερινές εντάσεις, μειώνει το άγχος, και αναζωογονεί μυαλό και πνεύμα. Θα σας δώσει μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης.

Μασάζ 45 λεπτών σε όλο το σώμα. Δύο μασέρ λειτουργούν ταυτόχρονα & με συγχρονισμένες κινήσεις επιτυγχάνουν να σας οδηγήσουν σε μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης & ευφορίας. Χρησιμοποιώντας συγχρονισμένες κινήσεις και αντικατοπτρίζοντας ο ένας τις κινήσεις του άλλου τα μέλη του σώματός σας μαλάσσονται ταυτόχρονα καθώς ο ένας μασέρ δουλεύει στη δεξιά πλευρά ενώ ο άλλος εργάζεται στα αριστερά. Έτσι, είναι σαν να βιώνετε ταυτόχρονα δύο μασάζ. Τα τέσσερα αυτά χέρια συνεργάζονται συντονισμένα με αρμονία και ηρεμία και μεταδίδουν ένα έντονο αίσθημα ευεξίας.

Μασάζ ρεφλεξολογίας 30 λεπτών. Τα αντανακλαστικά σημεία στα πόδια αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και αδένα του σώματος. Μέσω της δακτυλικής πίεσης των ποδιών, το αυτόνομο νευρικό σύστημα, το λεμφικό και το κυκλοφορικό σύστημα επηρεάζονται. Μέθοδος με πιέσεις στα πέλματα των ποδιών η οποία εξισορροπεί τον οργανισμό και προσφέρει ψυχική και σωματική χαλάρωση. Ενεργοποίηση σώματος, ανεμπόδιστη ροή ενέργειας, βελτίωση ποιότητας ύπνου, εξάλειψη άγχους και στρες, βελτίωση ψυχολογικής διάθεσης. Επιδρά ευεργετικά σε σώμα και πνεύμα.

Απολαύστε με τους φίλους σας χαλαρωτικό μασάζ 45′ σε όλο το σώμα. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ευεργετικό για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα από ένα χαλαρωτικό μασάζ. Αυτό το είδος του μασάζ είναι το πιο διαδεδομένο παγκοσμίως διότι οι τεχνικές του είναι απαλές, διεγείρουν το νευρικό και μυϊκό σύστημα καταπολεμώντας τον πόνο και το άγχος. Είναι ικανό να επιφέρει ψυχική και πνευματική γαλήνη και αν η εφαρμογή του γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα τα αποτελέσματα είναι απείρως μεγαλύτερα και ο οργανισμός λειτουργεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του.

Χαλαρωτικό Μασάζ 60'

Θέλεις συγκεκριμένη υπηρεσία;

Πάρε προσωπική προσφορά από τον επαγγελματία χωρίς καμία δέσμευση.

Πάρε προσφορά