Εικόνα - REBALANCE-Rebalance Physiotherapy and Personal Training - 11888giaola

REBALANCE-Rebalance Physiotherapy and Personal Training

Ανοικτό έως 20:00
(0)

Γυμναστήρια

Πλατεία Τσώκρη 1, Αθήνα [Δήμος], Αττική, 11742

 6976900694 / 6945499975 / 2109214442

Αθήνα [Δήμος], Καλλιθέα

REBALANCE-Rebalance Physiotherapy and Personal Training
Η διεύθυνση δεν είναι διαθέσιμη

Περιγραφή

Στην Αθήνα, στην πλατεία Τσώκρη 1, βρίσκεται το Rebalance. Ανάμεσα στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και τη λεωφόρο Συγγρού, ο χώρος είναι εύκολα προσβάσιμος με όλα τα μέσα μεταφοράς.. Σ’αυτό το άρτια εξοπλισμένο και ευχάριστο περιβάλλον ο Βασίλης και ο Ηλίας παρέχουν φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση και φιλική προσέγγιση σε όλων των ειδών τα μυοσκελετικά, νευρολογικά και αναπνευστικά προβλήματα, εξασφαλίζοντας ταχεία και πλήρη αποκατάσταση μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης που περιλαμβάνει κινησιοθεραπεία, θεραπευτική μάλαξη, απώλεια περιττού βάρους και εξατομικευμένες ασκήσεις εκγύμνασης για ενδυνάμωση με τελικό στόχο ένα δυνατό και ευλύγιστο σώμα. Εξάλλου, με τις γνώσεις και την πολυετή πείρα τους εγγυώνται, όχι μόνο αποκατάσταση, αλλά και εξασφάλιση ποιότητας ζωής μέσω της δικής σας δραστηριοποίησης για τη βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σας υγείας. Τέλος, με τη συνεχή τους ενημέρωση σε καινοτόμες τεχνικές θεραπείας και σε επιστημονικές έρευνες, διασφαλίζουν την επιτυχία.

Ημέρες & Ώρες Εξυπηρέτησης

Δευτέρα: 09:00 - 20:00
Τρίτη: 09:00 - 20:00
Τετάρτη: 09:00 - 20:00
Πέμπτη: 09:00 - 20:00
Παρασκευή: 09:00 - 20:00
Σάββατο: 09:00 - 16:00

Κλείσε Ραντεβού

Δες τις υπηρεσίες και τον τιμοκατάλογο της συγκεκριμένης καταχώρησης. Οι παρακάτω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ

Προσφερόμενες υπηρεσίες

Το ανθρώπινο σώμα περνάει κατά καιρούς περιόδους πόνου. Η γρήγορη και σωστή αντιμετώπιση είναι το κλειδί για να επιστρέψουμε το σώμα μας στη φυσιολογική του κατάσταση.

Τροποποίηση διατροφικής συμπεριφοράς, σύνταξη διαιτολογίου για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, αθλητική διατροφή, μέτρηση & ανάλυση σύστασης σώματος

Μέτρηση σύστασης σώματος και μέτρηση μεταβολισμού

1 ώρα και 30 λεπτά μυοχαλαρωτικού θεραπευτικού μασάζ με την αγιουβερδική μέθοδο

Aθλητική μάλαξη και κινητοποίηση αρθρώσεων συνολικής διάρκειας 30 λεπτών.Θεραπεία χαλάρωσης των μύων. Βελτίωση ελαστικότητας του σώματος και εύρους κίνησης των αρθρώσεων.

Θεραπεία χαλάρωσης των μύων. Βελτίωση ελαστικότητας του σώματος και εύρους κίνησης των αρθρώσεων.

Aθλητική μάλαξη σε όλο το σώμα και κινητοποίηση αρθρώσεων συνολικής διάρκειας 60 λεπτών. Θεραπεία χαλάρωσης των μύων. Βελτίωση ελαστικότητας του σώματος και εύρους κίνησης των αρθρώσεων.

Κυκλική λειτουργική γυμναστική(Cross Functional) σε μικρά γκρουπ, έως και 6 άτομα. Εξατομικευμένο πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ιδιοδεκτικότητας, στα μέτρα του καθενός, με ιδιαίτερη βαρύητα στην αποφυγή και πρόληψη τραυματισμών.

Τα μαθήματα yoga που προσφέρουμε στο Rebalance υποστηρίζουν του ατομικούς καθημερινούς σας στόχους, είτε αναζητάτε ευεξία, αποκατάσταση τραυματισμών, βελτίωση της δύναμης και της ευλυγισίας είτε χαλάρωση μετά από μια έντονη μέρα.

Το μάθημα του Pilates είναι μια σειρά ασκήσεων της μεθόδου που προσαρμόζεται πάνω στους στόχους και τις ανάγκες του καθενός. Αφυπνίζει κάθε μυ του σώματος , βελτιώνει την φυσική μας κατάσταση, την ευλυγισία, και την κίνησή μας, πάντα με σεβασμό στο σώμα και στα όριά του.

Απευθυνθείτε σε εμάς για οποιοδήποτε πρόβλημα του σώματος σας και θα σας κάνουμε μια φυσικοθεραπευτική αξιολόγηση ώστε να σας εμπλουτίσουμε τις γνώσεις για το ανθρώπινο σώμα γενικότερα αλλά και το πως θα σταματήσετε να πονάτε ειδικότερα.

Θέλεις συγκεκριμένη υπηρεσία;

Πάρε προσωπική προσφορά από τον επαγγελματία χωρίς καμία δέσμευση.

Πάρε προσφορά