Η Σοφία Σαντζαρίδου και ο Γιάννης Τσίχλης σπούδασαν την τέχνη και τα μυστικά της σοκολάτας κι ένωσαν τις γνώσεις τους δημιουργώντας ένα «μαγευτικό» παραμύθι συνταγών με έμφαση στην ωραία δουλεμένη υφή κάθε γλυκιάς δημιουργίας, στην ασυναγώνιστη βελουδένια σοκολάτα με πλούσιες στρώσεις και στην ακαταμάχητη κρέμα που «συγκινεί» τον ουρανίσκο... Όλα αυτά τα χρόνια δίνουν μεγάλη σημασία στην επιλογή των υλικών, τα οποία φροντίζουν να είναι υψηλής ποιότητας. Στην παραγωγή των γλυκών χρησιμοποιούνται διαλεχτές πρώτες ύλες που έρχονται κατευθείαν από μικρούς Έλληνες παραγωγούς χωρίς ίχνος βιομηχανοποίησης, φροντίζοντας τα προϊόντα να είναι ακόμα πιο φρέσκα και «σπιτικά».Φρέσκο βούτυρο, αλεύρι, γάλα και ζάχαρη είναι οι βάσεις για τις ονειρικές γεύσεις του ζαχαροπλαστείου από τις οποίες δεν ξέρει ποιά να πρωτοδιαλέξει κανείς.