Χαρακτηρισμένο ώς ένα από τα καλύτερα Ελληνικά εστιατόρια παγκοσμίως, το εστιατόριο Milos που δημιούργησε ο restaurateur Κώστας Σπηλιάδης προσφέρει μεσογειακή κουζίνα με πολυετή φήμη για το ολόφρεσκο Ελληνικό ψάρι και τα θαλασσινά που σερβίρει καθημερινά όχι μόνο στην Αθήνα αλλά και στη Νέα Υόρκη, στο Μόντρεαλ, στο Λας Βέγκας, στο Μαϊάμι και πολύ σύντομα στο Λονδίνο2013. Το εστιατόριο Milos εστιάζει την προσοχή του στο να βρίσκει πάντα ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η παγκόσμια αγορά: τα καλύτερα προϊόντα, το καλύτερο μέλι, το καλύτερο γιαούρτι και φυσικά το καλύτερο ψάρι και θαλασσινά.